Καθαρισμός χαλιών

Αμέσως μετά την παραλαβή των χαλιών σας, τα ταπητοκαθαριστήρια  Γέρου Ε – Μαργέτης Ι, αναλαμβάνουν το πλύσιμο, τον καθαρισμό και την αντιβακτηριακή απολύμανση των μοκετών, μηχανοποίητων και χειροποίητων χαλιών σας χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα πλυντικά, στηπτικά και λοιπά βαριά αλλά και φορητά μηχανήματα της αγοράς. Το καθαριστήριο χαλιών μας, απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό προκειμένου να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο ο καθαρισμός, το πλύσιμο, η περιποίηση και η φροντίδα των χαλιών σας.

Το ταπητοκαθαριστήρια Γέρου Ε – Μαργέτης Ι χρησιμοποιούν υποαλλεργικά, μη τοξικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με ουδέτερο PH προϊόντα για ένα άψογο και απόλυτα υγιεινό αποτέλεσμα στον καθαρισμό των χαλιών σας. Το καθαριστήριο μας φροντίζει εδώ και δεκαετίες να χρησιμοποιεί καθαριστικά και απορρυπαντικά χαλιών φιλικά προς το περιβάλλον, απαλλαγμένα από χημικές ουσίες και απαραιτήτως αποτελεσματικά για το πλύσιμο, τον καθαρισμό των χαλιών σας και για την απομάκρυνση μικροβίων αλλά και μικροοργανισμών, όπως ακάρεα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση αλλεργιών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Σημειώνουμε δε ότι το ταπητοκαθαριστήριό μας αναλαμβάνει, περιποιείται και καθαρίζει κάθε χαλί ανάλογα με την ιδιαιτερότητά του δίνοντας μεγάλη προσοχή και έμφαση στα ευαίσθητα, μεταξωτά (silk to silk),χειροποίητα, σύμμεικτα χαλιά (εφαρμογή DRY CLEAN 100% επιτυχία χωρίς καμιά φθορά ή αλλοίωση χρωμάτων).

Το καθαριστήριο χαλιών Γέρου Ε- Μαργέτης αναλαμβάνει την περιποίηση και φροντίδα κάθε τύπου χαλιού ανάλογα με την ποιότητα του ξεχωριστά!